Meester Paul de Venitiaan

Meester Paul de Venitiaan is de Meester van de Heilige Roze Vlam.  Dit is de Vlam van Kosmische Liefde.
De belangrijkste eigenschappen van deze Heilige Vlam zijn: onvoorwaardelijke liefde, alomtegenwoordigheid, mededogen, ware broeder- zusterschap, liefdadigheid, handelen vanuit liefde.

Deze Meester is ook Maha Chohan (Grote Meester) van de Heilige Geest voor onze planeet.

 

De Lichtwezens van het Witte Licht

Wit licht bevat alle kleuren, alle frequenties die nodig zijn om onszelf, elkaar, onze planeet en al haar kostbare wezens te genezen. Het is een goddelijk medicijn voor de ziel, dat het hart bekrachtigt, de geest verheldert en een hoger bewustzijn doet ontwaken.

 

De Draken

De Draken hebben mede de Aarde gecreëerd en waren heel aanwezig tijdens de 4 vorige Gouden Tijdperken.  Toen het bewustzijn van de mensen zakte, hebben ze zich teruggetrokken.  Nu zijn ze terug van weggeweest en zijn massaal de mensheid in zijn evolutie aan het helpen om van de nieuwe Gouden Tijdperk een realiteit te maken.

 

De Schedels

Kristallen bevatten veel informatie, kennis en wijsheid.  Elk Lemurische en Atlantische tempel had zijn specifieke kristallen schedel. De oudheid was zich zeer bewust van hoe belangrijk kristallen zijn en hoe ze hightech zijn in kennis.  Er wordt aangenomen dat ze andere dimensionale kwaliteiten bezitten, berichten van andere dimensies verzenden en ontvangen.